کوثر رمضانی - سلام به دوستداران سلامتی و شادابی که با وجود اینهمه خوراکیهای چربوچیلی هنوز به فکر خوردن میوهها و سبزیهای پرفایدهای هستند که نمیگذارند آنها بیمار شوند.
امروز میخواهیم دربارهی دو میوهی باارزش یعنی گلابی و کیوی صحبت کنیم.
کیوی:
شاید در نگاه اول «کیوی»، این میوهی کاکائوییرنگ پشمالو که بعضیها به آن سیبزمینی موکتشده میگویند، میوهای جذاب بهنظر نرسد، اما وقتی آن را پوست میکنید، از زیبایی سبزرنگ و کهکشان پر از نقطه آن غافلگیر میشوید.
کیوی سرشار از پروتئینها و ویتامینهای «K» و «C» است و در هضم غذا بسیار نقش دارد.
کیوی میوهای باارزش است، زیرا ما را از خطر مسمومیتهای غذایی حفظ میکند.
گلابی:
گلابی از آندسته میوههای خوشمزهای است که در همهی فصلها طرفداران زیادی دارد. خوب است بدانید گلابی هم مانند سیب، انواع گوناگون دارد که در فصلهای مختلف به بازار میآید.
گلابی امرود در بهار میآید و زردرنگ و کوچک است و گلابی پاییزه هم سبز و درشت و کمی سفت است.
گلابی در هر فصلی که به بازار بیاید، طبعی گرم و تر دارد.
توجه کنید اگر از آندسته افرادی هستید که دائم آب دهانتان خشک میشود، گلابی بخورید؛ زیرا گلابی ویتامین «B» و «C» فراوانی دارد و تنگی نفس را نیز کاهش میدهد. گلابی دوست قلب و اعصاب شماست و نمیگذارد بیماریهای عصبی بگیرید.
پس همیشه روزتان را با خوردن میوههای سالم و تازه، شادتر کنید.